fredag 26. oktober 2012

Mitt gamle skatoll er blitt nytt

Da jeg flyttet til Oslo for 10 år siden, tok jeg med meg noen møbler fra ungdomsrommet. De fleste har jeg kastet i forbindelse med flytting, men mitt gamle skatoll har jeg ikke klart å gi fra meg. Da vi bodde i Canada lånte en venninne av meg det. Det har overlevd alt; utallige flyttelass; lagring ute i sykkelskur i all salgs vær og vind; til og med blitt reddet fra containerdøden under en dugnad der vi bodde før.

Nå er det kommet på rommet til lillegutt.Det var i sin tid kjøpt på Ikea. Valgte å male det i en lys grå farge som heter fabrikk fra jotun.
Grunnet først ett strøk og malte med to strøk Lady Supreme Finish.

Voila!

Det tok sin tid, men det ble kjempefint!
De gamle håndtakene trengte også en makeover. Jeg spraymalte dem med hvit spraymaling, så ble de så god som nye!
 Skuffene var blitt veldig slitt innvending. Jeg hadde liggende noe gammel tapet, så jeg bega meg ut på å tapetsere den ene skuffen. Det var skikkelig vanskelig! Så det ble med den ene suffen for denne gang.


Lady supreme finish var skikkelig bra! Valgte halvblank mailing. Den var enkel å påføre og resultatet ble veldig jevnt. Malingen tåler også slitasje som det ofte er på slike møbler.Fargen fabrikk synes jeg gikk veldig bra til veggen som er malt i gustaviansk blå.
Mange timer har gått med ved dette skatollet til lekser opp igjennom årene!Nå som jeg har blåst nytt liv idet tror jeg at det blir mange fler i årene som kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar